Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Lilla SS - lördagens distans alla klasser respektive söndagens masstart för HD9 och Knatte-mix:

Lilla SS - ungdom: Söndagens sprintstafett

Anmälan öppnar 2017-01-09 kl 20:00 och För sprintsstafetten gäller att först anmälda lag står på första startposition o s v.

Anmälan, avanmälan och eventuella lagändringar görs under menyvalet Anmälan Sprintstafett som syns först när anmälan öppnats.

Hållpunkter

  • Ordinarie anmälan fram till måndag 13 mars.
  • Efteranmälan fram till 16 mars klockan 12:00 i mån av plats.
  • Det går att ändra i redan anmälda lag i Sprintsafetten fram till 07.00 söndag morgon den 19 mars.

När du anmäler ett lag så får du som anmälare ett bekräftelsemejl till din epostadress. Den först anmälda åkaren åker första sträckan och den sist anmälda åker slutsträckan. Bekräftelsemejlet ska du använda för att göra eventuella ändringar i lagsammansättningen, såsom ändring av vem som åker första sträckan eller för att ersätta någon åkare till följd av sjukdom eller för att ta bort ett anmält lag.

Ändringar i laget kan göras till klockan 07.00 den 19 mars, därefter för Lilla SS över databasen i tidtagningssytemet och då är ej längre ändringar möjliga. Det innebär till exempel att resultatlistorna redovisar de åkare som är angivna i laget vid denna tidpunkt och dess åkares klubbar kommer faktureras anmälningsavgiften.

Lag som anmäls efter att ordinarie anmälan gått ut, dvs efter 23.59 måndagen den 13 mars erläggs en ökad anmälningsavgift i enlighet med Inbjudan. Denna extra avgift täcker de extra kostnader som uppstår när Lilla SS måste beställa nummerlappar, priser m m för omedelbar leverans.

Uppdaterad: 08 AUG 2017 10:28 Skribent: Lilla Skidspelen
Epost: Adressen Gömd

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

Postadress:
Falu IK Skidklubb - Skidor
Styrelsen, Mårten Sahlin, Utvägen 5
79174 Falun

Kontakt:
Tel: 0725510860
E-post: This is a mailto link

Se all info