Hoppa till sidans innehåll

Mer publik till Svenska Skidspelen 2019

14 FEB 2019 22:12
Tipsa om klubbens kod vid köp av biljetter till Svenska skidspelen! Genom att ange klubbkode vid köp får klubben del av intäkterna. Det ger dock ingen rabatt för köparen. Läs mer nedan om hur det funkar.
  • Skapad: 14 FEB 2019 22:12

Mer publik till Svenska Skidspelen ger indirekt mer pengar till klubben kopplat till att vi är en av 12 medlemsföreningar i Föreningen Svenska Skidspelen, som i sin tur är en av delägarna i Svenska Skidspelen AB som årligen arrangerar Svenska Skidspelen.

Nu har vi även fått chansen att mer direkt kunna påverka ”pengar in till klubben” från årets Svenska Skidspel genom att Svenska Skidspelen AB erbjuda oss 15% provision per såld entrébiljett där köparen av biljetten anger just vår Klubbkod i sista steget i webbförsäljningen.
Ingen rabatt till köparen men köparen stödjer föreningens verksamhet, alltså samma upplägg som Bingolotto eller Sverigelotten.

Alltså fritt fram för ALLA att sprida vår kod till alla presumtiva köpare/besökare till Svenska Skidspelen 2019, ju fler som anger just vår kod desto bättre!


Länk till biljettförsäljningen: https://skidspelen.se/sv/fis-cross-country-world-cup-2/biljetter/
Falu IK Skidklubbs klubbkod: Fa2019ss

Skribent: Falu IK Skidklubb
Epost: Adressen Gömd

Dalarnas Försäkringsbolag

Idrefjäll Logo

 

Intersport Logo

Atea Logo

Noname Logo

 

Ulf Lundbergföretagen Logo

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Falu IK Skidklubb - Skidor
Styrelsen, Mårten Sahlin, Utvägen 5
79174 Falun

Kontakt:
Tel: 0725510860
E-post: This is a mailto link

Se all info