Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Begagnat

Klubben har en facebookgrupp, Falu IK Skidklubb - Köp & sälj utrustning, där du kan lägga ut annonser för utrustning och kläder som du vill köpa eller sälja. 

Vid upptakten brukar också ges tillfälle till att sälja begagnade kläder.

Designen på klubbkläderna har varit konsistent under flera år, och begagnade klubbkläder är utseendemässigt väldigt lika nya kläder.

Beställning av klubbkläder
Klubben har en kollektion av tränings- och tävlingskläder i klubbens färger.

Beställning av träningskläder görs via webbbutik i början av säsongen (sept-okt) med leverans i början av december. Klubben har också ett litet lagar av klubbkläder, framförallt mössor, för de som går med i klubben senare under säsongen. För frågor om klubbkläder kontakta Susanne Carling, 072-577 75 85 (This is a mailto link).

Tävlingsdräkter för barn och ungdomar kan hyras säsongsvis. Vuxna och äldre ungdomar som slutat växa får däremot köpa tävlingsdräkt. Anette Löfgren, 073-941 32 08, ansvarar för tävlingsdräkterna.

När man tävlar för Falu IK är huvudregeln att man tävlar i klubbkläder. I de yngre åldrarna räcker det med klubbjacka, mössa eller pannband. Från 13 år och äldre ska alla som tävlar frekvent ha klubbkläder. Klubben subventionerar klubbjackor för barn och ungdomar.

Det finns också tunnare träningskläder för vår- och sommarträning.

Leverantör av klubbkläder är Noname. Falu IK har ett nytt avtal från säsongen 19/20 med Noname som gäller flera år framöver. 

Provtillfällen och beställningsfönster säsongen 21/22

Beställningsfönster: Fram till 13/10.
Provtillfällen: 3/10. Plats: Klubblokalen.
Kommande beställningsfönster: Ej planerade.

Länk till webbshop
. Skapa ett personligt konto och ange koden "00058FIK kopplas det konto du skapat till Falu IK och sortimentet blir tillgängligt.

 

Klubberbjudande från Intersport

Aktiva och medlemmar inom ramen för ungdoms- och juniorverksamheten har 20 % rabatt på ordinarie pris på skidor och tillbehör hos Intersport i Falun. Du behöver vara eller bli medlem i Club Intersport och koppla medlemskapet till Falu IK via denna länk. När vi medlemmar handlar får Falu IK en kickback, vilket finansierar en del av vår verksamhet.

Klubbkvällar 2021: 28/10
Under klubbkvällarna får vi bra rabatt på skidor och utrustning.
Se aktuellt infoblad angående klubbkvällen 28/10

Uppdaterad: 09 JUN 2021 22:27 Skribent: Anna Lundberg
E-post: Adressen Gömd

Dalarnas Försäkringsbolag

Idrefjäll Logo

 

Intersport Logo

Atea Logo

Noname Logo

 

Ulf Lundbergföretagen Logo

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Falu IK Skidklubb - Skidor
Styrelsen, Mårten Sahlin, Utvägen 5
79174 Falun

Kontakt:
Tel: 0725510860
E-post: faluikskidklubb@gmai...

Se all info