Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap i Falu IK

23 OKT 2020 09:52
För att föreningens medlemmar ska omfattas av SSFs tävlings- och träningsförsäkring och för att föreningen inte ska missa ekonomiskt stöd ska fungera måste alla som är aktiva i verksamheten vara inlagd i medlemsregistret.
  • Uppdaterad: 23 OKT 2020 09:52

Sedan en tid tillbaka arbetar föreningen enbart med IdrottOnline vad gäller i princip alla administrativa uppgifter. Detta innebär att alla som på något sätt är aktiv i föreningens verksamhet måste finnas i medlemsregistret i IdrottOnline.

För att ett barn eller en ledare exempelvis ska kunna rapporteras för lokalt aktivitetsstöd, som är en viktig inkomstkälla, så fungerar det enbart om personen är inlagd i medlemsregistret.

Medlemsansökan görs med hjälp av den ansökandes personnummer genom att klicka på "Medlemsansökan" i den svarta listen högst upp på denna webbplats eller på: www.faluikskidklubb.se/medlemsansokan/, vid beviljat medlemskap får personen ett bekräftelsemejl till den adress som finns i personens IdrottOnline-profil.

Förutom att det administrativa arbetet underlättas så omfattas även alla föreningens medlemmar av SSF:s försäkring för träning och tävling samt att medlemskap krävs för att delta i tävlingsklass vid sanktionerade skidtävlingar.

Skribent: Ludvig Remb

Dalarnas Försäkringsbolag

Idrefjäll Logo

 

Intersport Logo

Atea Logo

Noname Logo

 

Ulf Lundbergföretagen Logo

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Falu IK Skidklubb - Skidor
Styrelsen, Mårten Sahlin, Utvägen 5
79174 Falun

Kontakt:
Tel: 0725510860
E-post: faluikskidklubb@gmai...

Se all info