SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu IK Skidklubb
Fotboll

Ny hemsida för Falu IK Skidklubb
2022-06-01 13:38

Välkommen till Falu IK Skidklubbs nya hemsida som är baserad på Sportadmin. Hemsidan är uppe och det viktigaste finns på plats, men arbete med de bakomliggande administrativa funktionerna är inte på plats ännu. Vi jobbar med att få klart detta. 

Fram till nu har vi använt Idrott Online för den mesta föreningsadministrationen samt vår hemsida. Men i årsskiftet 2022/2023 så stänger Idrott Online hemsidesfunktionen. Därför har vi beslutat att flytta över hemsidesfunktionen och det mesta av administrationen till Sportadmin.

 

Det har flera fördelar. Idag är den interna administrationen tidskrävande  och krånglig för alla inblandade, och funktionerna för detta är mycket bättre i Sportadmin. Hemsidesfunktionen är också mycket mera lättanvänd.

 

Det som först flyttades över var hemsidesfunktionen. De administrativa funktionerna kommer något senare.

 

Om du upptäcker fel och brister så får du gärna uppmärksamma detta. Om du är med i klubbens Slack, så skriv gärna i kanalen #tekniksupport. Tyvärr kommer vi att få leva med att allt inte är perfekt från början på den nya hemsidan.

Skaffa också gärna Sportadmins medlems-app. Då ser man alla träningar i alla olika föreningar där man är med som har sportadmin. Även annan information finns där.

Eventuellt kan den gamla hemsidan nås på http://idrottonline.se/FaluIKSkidklubb-Skidor/

 

Kända brister än så länge

  • De flesta som gått med i klubben sedan 2022-06-27 inte finns med ännu. De behöver synkroniseras manuellt och det är drygt jobb som tar dig. På gång.
  • SSL-certifikat saknades så att det kom fram säkerhetsvarningar. Det är åtgärdat.
  • Alla ledare har ännu inte admin-rättigheter.
  • Alla träningsgrupper behöver läggas in på nytt och ses över. Arbete pågår.
  • Träningspass behöver läggas in i kalendern.
  • Lilla SS hemsida fungerar inte korrekt ännu.

Nyhetsarkiv
2024-04-23 20:06
Stickade mössor2024-02-21 16:34
Falu IK Mössor2023-12-18 14:39
FIK-fika2023-11-05 13:37
FIK-fika2023-01-17 20:33
 
Våra sponsorer