SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu IK Skidklubb
Fotboll

Donera din pant till klubben

Panta snabbt och mycket på en gång!

 

Med storpantarautomaten Pantamera Express, som finns på Falu Återvinnings Central, tömmer du enkelt hela säckar med burkar och PET-flaskor i ett fack. På ett par minuter tar automaten emot 100 förpackningar.

 

Det som är nytt är att vi, Falu IK Skidklubb, numera finns anslutna till Pantameras föreningskoncept så våra medlemmar och alla deras vänner och bekanta kan skänka sin pant till oss! 😊

 

Hur går det till?

  • Ta med panten till en Pantamera Express.
  • Töm hela säcken i automaten, som både sorterar och räknar panten.
  • När panten är räknad, välj ”Skänk till förening” som utbetalningsmetod. Välj rätt förening (Falu IK Skidklubb) på skärmen och fullfölj donationen genom att trycka på ”Bekräfta”. Kom ihåg att endast föreningar som är registrerade hos oss blir valbara för donation i Pantamera Express-automaterna.
  • Inom en vecka sätts pantpengarna in på föreningens gironummer. Om pantbeloppet är under 10 kronor sparas det på föreningens kundkort till dess att det uppgår till den summan.

 

Falu Återvinnings Central

Adress: Skyfallsvägen 20, 791 77 Falun

 
Våra sponsorer