SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu IK Skidklubb
Fotboll

Ska du åka Vasaloppet? Åk för Falu IK Skidklubb.


Ska du åka Vasaloppet? Åk för Falu IK Skidklubb.

Deltagare i Vasaloppet eller andra lopp såsom tjejvasan måste vara medlem i en svensk skidförening som är ansluten till Svenska Skidförbundet. Alla är givetvis välkomna att bli välkomna i Falu IK Skidklubb, och om du har anknytning till Falun så tycker vi absolut att du ska åka för oss.

Att vara medlem kostar 300 kr/år plus administrationsavgift på 19 kr, och då blir du givetvis fullvärdig medlem i klubben. Du kan komma och träna med oss när vi anordnar våra "skidor hela livet"-träningar, och det finns möjlighet att engagera sig som funktionär i tävlingar såsom Svenska Skidspelen, Lilla Skidspelen som är Sveriges största ungdomstävling, och även andra arrangemang på Lugnet.

Hör av dig på faluikskidklubb@gmail.com eller telefon 0725510860 om du har frågor om medlemskap och annat. För att gå med i klubben är det bara att klicka på "bli medlem" här på hemsidan och fylla i formuläret. 

 
Våra sponsorer